Hva er dette?

26.08.06 Dette er linken til den store verden! Bredbåndantenna på veggen utenfor - en ny verden åpner seg. Siste regninga til Telenor, som jeg betalte i begynnelsen av uka, var på 3900 kroner. I tillegg kommer regninga fra Combitel på 600.
4500 kroner for telefon og ei enkel ISDN-linje - gutta i Telenor leker ikke butikk! Og tilsvarende har jeg betalt i mer enn 10 år nå - i 1994 begynte jeg å jobbe på nettet.
Når jeg nå sier takk for meg er det med den største glede. Det de holder på med er så til de grader det motsatte av det som en gang var hensikten med selskapet.
De siste årene er det kun profitt og feite provisjoner og lønninger til sjefene som styrer det selskapet foretar seg. Telenor ble bygd av det norske folk som betalte sine telefonregninger og bevilga penger gjennom Stortinget gjennom nesten 100 år. Da jeg fikk telefon en gang på 70-tallet, måtte vi låne penger til Televerket. Det betyr null og niks i dag. Det finns ikke et snev av samfunnsansvar igjen i selskapet og det er med stor tilfredshet jeg sier farvel.
Med Nordix og Telio får jeg telefon og en mye raskere Internettforbindelse for under 500 kroner i måneden!
Det blir mange tusenlapper spart hver måned og en utrolig mye morsommere opplevelse!
Adjø Telenor - jeg takker ikke, det burde dere gjøre!


Hurra og flaggan til tops!
Nå er breibåndet kommet til Karlsøya. Nordix fikk satt opp den siste linken til Festivalhuset på mandag. Der er det nå en rundstråle-antenne som leverer til alle som har sikt dit. Det betyr de fleste på Karlsøya og på Storvollen/Reinsvoll på Reinøya kan få levert breibånd i løpet av tre uker!